Hakkımızda

İnsan kaynaklarının mesleki eğitim yoluyla geliştirilmesi projesi (İKMEP), beşinci seviye meslek standartlarına dayalı olan bu programda, Turizm ve otel Sektörünün ihtiyaç duyduğu bilgi, beceri ve donanıma sahip olan öğrencilerin yetiştirilmesi amaçlanmaktadır. Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı, lise öğrenimi sonrasında iki yıllık teorik ve pratik önlisans eğitimi verilmektedir. Programın Normal ve İkinci Öğretimi bulunmaktadır ve her birinin öğrenci kontenjanı 60 kişidir. Öğrenciler, zorunlu ve seçimlik derslerinin yanı sıra 8 AKTS kredilik İşyeri Eğitimi ya da mesleki staj yapmak zorundadırlar. Zorunlu staj süresi 30 işgünüdür. Her öğrencinin dönem başında (dersler başlamadan bir hafta önce) derslere kayıt yaptırması gerekir. Öğrencilerin programdan mezun olabilmeleri için en az 2.00 ortalamayı tutturmuş olmaları gerekir.