• ANASAYFA
  • KURUMSAL
    • HAKKIMIZDA
    • VİZYON & MİSYON
    • YÖNETİM
    • ADAY ÖĞRENCİLER
  • ADAY ÖĞRENCİLER
  • PROGRAMLAR
    • Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı
      • Turizm ve Otel İşletmeciliği Tanıtım Videosu
      • Turizm ve Otel İşletmeciliği Ders İçerikleri
      • Turizm ve Otel işletmeciliği Tanıtım
    • Aşçılık Programı
      • Aşçılık Tanıtım Videosu
      • Aşçılık Ders İçerikleri
  • İLETİŞİM
English
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi/Milas Meslek Yüksekokulu
Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü
  • ANASAYFA
  • KURUMSAL
    • HAKKIMIZDA
    • VİZYON & MİSYON
    • YÖNETİM
    • ADAY ÖĞRENCİLER
  • ADAY ÖĞRENCİLER
  • PROGRAMLAR
    • Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı
      • Turizm ve Otel İşletmeciliği Tanıtım Videosu
      • Turizm ve Otel İşletmeciliği Ders İçerikleri
      • Turizm ve Otel işletmeciliği Tanıtım
    • Aşçılık Programı
      • Aşçılık Tanıtım Videosu
      • Aşçılık Ders İçerikleri
  • İLETİŞİM

Dokümanlar

Ders Müfredatı
  • Haftalık Ders Programı (2019-2020 Güz)
Katkı Oranları ve Devam Şartı
    Katkı Oranları ve Devam Şartı-2
      Yaz Dönemi Staj Başvuru Sonuçları
      • Turizm ve Otel İşletmeciliği Staj Başvuru sonuçları
      • Aşçılık Programı Staj Başvuru sonuçları
      TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ DERS İÇERİKLERİ
      • 1.SINIF GÜZ DERS İÇERİKLERİ
      • 1.SINIF BAHAR DERS İÇERİKLERİ
      • 2.SINIF GÜZ DÖNEMİ DERS İÇERİKLERİ
      • 2.SINIF BAHAR DÖNEMİ DERS İÇERİKLERİ
      • ORTAK ZORUNLU DERS İÇERİKLERİ
      AŞÇILIK DERS İÇERİKLERİ
      • AŞÇILIK DERS İÇERİKLERİ
      • AŞÇILIK ORTAK ZORUNLU


      Copyright © 2019 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı